Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Φωτογραφικό υλικό απο την αναμέτρηση με την Αλεξανδούπολη

Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητη
η αναμέτρηση της Θυελλας Φιλώτα με την Αλεξανδρούπολη έληξε 1-2 με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί την ομαδα της Θύελλας καθώς διαμαρτήρεται για ενα πέναλτι που δε δόθηκε στις αρχες του δευτέρου ημιχρόνου και φυσικά για το δέυτερο τέρμα των φιλοξενούμενων το οποίο ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ αλλα ο επόπτης ο οποίος είχε χάσει τη φάση την αφησε να εξελιχθεί.
 Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρώτη και μοναδική φάση που εκανε ο αντίπαλος στο 55ο λεπτό και δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 87 όταν είχε ανοιχτεί στην προσπάθεια της να ισσοφαρίσει. Το γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Μπαστάνης Θωμάς στο 89 και ειχε τεράστια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Θεοδουλίδη να πιάνει ενα υπέροχο γυριστό σουτ και τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.
Πολλά παράπονα της διοίκησης και του κόσμου του Φιλώτα στο διαιτητή της αναμέτρης για τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Αλεξανδρούπολης με τον διαιτητή να μη δειχνει κίτρινες κάρτες και να τους επιτρέπει να συνεχίσουν το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι τους και στο δευτερο ημίχρονο με 6 αλλαγές και τους παίχτες της Αλεξανδρούπολης να κάνουν συνέχεια εσκεμμένα καθυστερήσεις ο διαιτητης κράτησε μόνο 4!!! λεπτά έξτρα χρόνου.
 Τέλος επίσης αδικαιολόγητα μικρή προσέλευση του κόσμου σε ενα παιχνίδι με καλές καιρικές συνθήκες και την ομάδα μας να προέρχεται απο δυο συνεχόμενες νίκες κατι το οποίο είναι απαράδεκτο όταν σε χθεσινό παιχνίδι του τοπικού πρωταθλήματος υπήρχαν πάνω απο πενήντα άτομα απο το Φιλώτα.

Ακολουθούν φωτογραφίες απο την αναμέτρηση.




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου