Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

F.C. FILOTAS - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-0

Δέυτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Θύελλα Φιλώτα σε ένα καταπλήκτικό αγώνα ο οποίος θα μπορούσε να λήξει και 3-3 με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες ωστόσο καμία δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Η Θύελλα ήταν η ομάδα που κυριάρχησε και στα δυο ημίχρονα.
Η Θύελλα ξεκίνησε πολύ δυνατα τον αγώνα σπαταλώντας τρεις κλασικές ευκαιρίες πριν τη συμπλήρωση δεκα λεπτών με την ομάδα του Καμπανιακού να απαντάει επίσης με μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 15ο λεπτό. Η μεγαλύτερη ευκαιρία σε ανεπανάληπτο τετ α τετ του Ελευθεριάδη στο 25ο λεπτό ο οποίος πήγε να περάσει και τον Κηπουρό αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας σταμάτησε καθαρά τον νεαρό επιθετικό.
Ο ρυθμός και στο δέυτερο ημίχρονο ήταν ανεβασμένος με τη Θύελλα να σπαταλάει τη μια ευκαιρία μετα την άλλη και το παιχνίδι να παγώνει γυρω στο 65 και λόγο κόπωσης των παικτών με τον Φιλώτα να χάνει καλή ευκαιρία σε σουτ του Στεφανίδη και τον  Καμπανιακό να εχει δοκάρι σε αντεπίθεση στο 80 με τη Θύελλα να απαντά με τρομερό χτυπημα φάουλ του Πάλα με τον Κηπουρό να διώχνει σε κόρνερ.
Ίσως η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας μας για φέτος η οποία βελτιώνεται συνεχώς και σίγουρα θα έρθουν και οι νίκες στη συνέχεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου