Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Εύκολη ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι

Με κορυφαίο τον Ανέστη Κοντογουλίδη
ο οποίος απέδειξε γιατί θεωρείτε ένας απο τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας η Θύελλα Φιλώτα έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας απο την Πτολεμαϊδα σχετικά έυκολα αφού απειλήθηκε μόνο σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο σε τετ α τετ του Γιόντη το οποίο ο Κοντογουλίδης απέκρουσε σχετικά εύκολα. Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες δεν πρόσφεραν πολλές φάσεις με την κατοχή του παιχνιδιού να είναι μοιρασμένη με τον Εορδαϊκο να πετυχαίνει τέρμα εκτός φάσης καθώς ο επόπτης υπέδειξε σωστά το οφσάιντ.
Στο δέυτερο ημίχρονο η ομάδα του Φιλώτα αν και δεν είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του ηταν αυτή η οποία απείλησε την εστία του Εορδαϊκου δυο φορές μετα απο κόρνερ οπου η κεφαλιά του παίχτη της Θύελλας πέρασε λίγο αουτ και το σουτ του Στεφανίδη εξησε το δοκάρι λίγα λεπτά αργότερα.
Στο τέλος του παιχνιδιού η ευκαιρία απο στημένη φάση για τον Εορδαϊκο οπου ο κορυφαίος του παιχνιδιού Κοντογουλίδης ήταν πάλι εκεί για να καθαρίσει τη φάση και στη συνέχεια να πανηγυρίζει και να αποθεώνετε απο τον κόσμο για την πολύ καλή εμφάνιση του.

Ακολουθούν φωτογραφίες απο την αναμέτρηση και βίντεο με την τελευταία κρίσημη φάση του αγώνα.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου