Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Καλή εμφάνιση παρά την ηττα

Άλλο ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας σήμερα με αντίπαλο τη Ζάκυνθο
η οποια κέρδισε 2-1 όμως η εμφάνιση της Θύελλας ήταν πολύ θετική ειδικά στο πρώτο μέρος όπου η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδοσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα με σπουδαίους παίχτες όπως ο Μαροκινός Zairi και ο Καραμαλικης.
Η θύελλα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε στο 18ο λεπτο όπου μετά από κλέψιμο του Δημήτρη Θεοδουλιδη στο κέντρο διέσχισε το μισό γήπεδο πέρασε και τον τερματοφύλακα ο οποίος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μίλτος Στεφανίδης και έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε μετά τις πολλές αλλαγές και των δυο ομαδων και στο 54' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεκκα η ομάδα της Ζακύνθου ισοφάρισε σε 1-1. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με χαρακτηριστικό τις δυνατές μονομαχίες αλλά όχι πολλές φάσεις για τις δυο ομάδες και στην τελευταία φάση του παιχνιδιου η Ζάκυνθος πέτυχε το νικητήριο γκολ ύστερα από ομορφη προσπάθεια και σουτ από το όριο της περιοχής.
Η ομάδα μας κρατάει την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους η οποία μας δίνει αισιοδοξία για τα επίσημα ματς που έρχονται στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου